2022.JPG

UITNODIGING HERFSTRIT 2022

 

V.Z.W. HARTRIJDERS HAMME

p/a. Daknammolenstraat 82

9160 LOKEREN

Moerzeke, 1 september 2022

 

Beste motorrijder (-rijdster),

 

Als enthousiast motorrijder met een goed hart of als deelnemer aan één van de vorige edities willen we u ook dit jaar uitnodigen op onze Herfstrit. We verheugen ons erop dat we na twee jaar corona ellende elkaar zullen terugzien.

Dit jaar verwachten we u op 30 oktober 2022 te Moerzeke, om samen de Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) te steunen.

Het is dit jaar de dertigste editie georganiseerd door de Hartrijders, en als we de vijftien edities van MV. Moerzeke erbij tellen, zien we dat Moerzeke al 45maal het decor was voor het vertrek van de Herfstrit.Tevens is het dit jaar ook 50 jaar geleden dat er in Moerzeke een rit startte die later de naam Herfstrit zou krijgen.

De inschrijvingen vinden nog steeds plaats in de cafés op en rond het dorpsplein te Moerzeke (Hamme) en dit van 8.00 tot 11.30 uur.

Na uw inschrijving kan u aan de bewegwijzerde route beginnen.

Halfweg de route kan u verpozen met een hapje en/of een drankje op onze tussenstop, die dit jaar gelegen is in de Qubus te Oudenaarde.

Op enkele kilometers voor de aankomstplaats kan u een bezoekje brengen aan de zaak van onze hoofdsponsor SBMOTOS te Dendermonde

Het eindpunt van deze herfstrit bevindt zich in sporthal Meulenbroek te Hamme.

De inschrijvingsprijs bedraagt €10 voor de motorrijder en €5 voor de duozitter.

Voor deze prijs neemt U deel aan de bewegwijzerde rit, krijg je de enige echte Herfstritsticker, en krijgt U bij aankomst een lunchpakket (met koffiekoeken van bakkerij Roelandt, koffie van BEYERS en een versnapering van BIFI en BELFINE). U neemt ook deel aan onze tombola waarbij talrijke waardevolle prijzen te winnen zijn.

Onze hoofdprijs dit jaar is een motorfiets HONDA DAX125 cc geschonken door HONDA in samenwerking met SBMOTOS uit Dendermonde. Verder zijn er nog waardebonnen van KARCHER, motoraccessoires van HOFMAN en RAD en een motorreis geschonken door MOTORTOURS EU.

Al deze waardevolle prijzen worden geschonken door onze milde sponsors. Voor een volledige lijst van onze sponsors, raadpleeg de affiche of onze site.

Onderweg kunnen de pechvogels rekenen op gratis bijstand van TOURING.

Als trouwe deelnemer aan deze manifestatie, voor het goede doel, zal U ongetwijfeld ook de editie 2022 willen meemaken. Wij raden U aan om op tijd te komen zodat U rustig de tijd kan nemen om te genieten van deze prachtige route, die ons dit jaar (over 185 km) langs de mooiste plekjes van het Zuidwestelijk deel van Oost-Vlaanderen zal voeren.

Breng gerust Uw vrienden motorrijders (-rijdsters) mee; niet alleen zij, maar ook de mensen met autisme zullen U er dankbaar voor zijn.

Ook zaterdag 29 oktober zijn er al voorinschrijvingen mogelijk te Moerzeke en dit telkens van 14 tot 18 uur in Café De klok.

 

Hopelijk tot ziens op zondag 30 oktober 2022.                      

 

DE HARTRIJDERS

 

Voor alle verdere informatie verwijzen we u graag verder naar onze website

 

www.hartrijders.be

Informatie op telefoonnr. 0473/984.186

Volg ons op

 

Hartrijders Moerzeke

 

Deze herfstrit kwam tot stand met de steun van:

Honda, SB Motos, DVD Bouw, Van Haute landbouwmachines,

Motorrijder, Kicxstart, Toeren Magazine, Touring, Bakkerij Roelandt, Hofman Motorkleding,  Kärcher Center Elversele,  Dunlop, , Keurslager Monsieur, RAD, Fotografie Glorieux, Beyers koffie, Bifi, Motortours EU. en het gemeentebestuur van Hamme