Herfstrit editie 2021 geannuleerd volgende afspraak 30 oktober 2022

Herfstrit 2021 gaat niet door

Beste motorrijders(sters),

beste herfstritfanaten, 

Toen we vorig jaar met spijt in het hart onze geliefkoosde Herfstrit door de corona epidemie noodgedwongen moesten annuleren maakten we ons sterk dat we in 2021 ons evenement in volle glorie terug zouden kunnen organiseren.

Hoewel er sinds 1 september een hele reeks versoepelingen worden toegestaan is het ganse coronaverhaal nog niet voorbij.

Wij hadden gehoopt om jullie op 31 oktober opnieuw te kunnen ontvangen in Moerzeke maar door de huidige geldende beperkingen en maatregelen kunnen we dat helaas niet.(mondmaskers, co2 meters, covid safe ticket, covid pas, enz…)

We kunnen jullie niet veilig ontvangen op de inschrijvingsposten, we kunnen jullie geen maaltijd aanbieden op een grote centrale controlepost( halfweg het parcours), we kunnen jullie niet ontvangen op het einde van de rit in sporthal Meulenbroek in Hamme. Kortom we kunnen jullie geen Herfstrit aanbieden zoals jullie het gewoon zijn en aangezien we geen half werk willen leveren hebben we met heel veel spijt de moeilijke beslissing genomen om ook de editie 2021 te annuleren.

We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze ook voor ons zeer spijtige en moeilijke beslissing en we duimen alvast dat in 2022 we eindelijk terug voluit aan de slag kunnen gaan en we elkaar rendez -vous geven te Moerzeke op zondag 30 oktober 2022.

We willen jullie echter niet verweesd achterlaten en hebben voor jullie een mooie route klaar liggen. Hiermee willen we toch proberen om de Vlaamse Vereniging Autisme te steunen. Wie dus de VVA wil steunen kan bij ons het GPS bestand (GPX, GDB) verkrijgen. Stort € 5 op rekening BE45 0013 4246 9589 van VZW Hartrijders en vermeld in de mededeling “route 2021 “ en ook duidelijk uw mailadres. We sturen u dan het bestand door en dan kan je de route rijden wanneer het u past.